Over Starfisk

Experts in digitaal maatwerk met resulterende verkoop

Het Starfisk team is de drijvende kracht achter vele innoverende digitale platformen die distributie creëren en verkoop genereren. In samenwerking met de klant maakt Starfisk van elke traditionele business, een resulterend digitale transformatie. Dit volgens een continue optimalisering met de nieuwste ontwikkelingen.

Als innovatieve marktleider in het bouwen van kwaliteitsvolle all-in-one platformen, is Starfisk steevast een trouwe partner in de verandering naar digitalisering. De service georiënteerde onderneming plaatste al heel wat nationale en internationale KMO’s op de digitale kaart. Zoals elke zeester een sleutelfiguur speelt in het marine ecosysteem, is Starfisk de digitale accelerator in het ecosysteem. Om op maat van elke business en sector strategische oplossingen te ontwikkelen en waardeproposities te ontdekken. Om zo een duurzame brug tussen aanbieder en klant te bouwen met als grootste doel: het vergroten van digitale zichtbaarheid en het genereren van verkoop.

Het team

Starfisk bestaat uit een groep van competente, gedreven teamspelers die allen jaren ervaring binnen de SaaS-industrie bezitten. De in-house expertise omvat front-end en back-end ontwikkeling, DevOps en corporate consultancy.

Leer ons team kennen

Zelf ontwikkelaar of freelancer?

Bekijk onze open posities
Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met ons cookie- en privacybeleid.