Expertise

Softwareontwikkeling

Starfisk helpt u met de ontwikkeling en uitbouw van uw software-product. Of het nu gaat over applicaties voor interne bedrijfsprocessen, of over een op maat gemaakte toepassing voor een eindklant, elk programma krijgt de juiste integratie met de meest accurate features.

In de ondersteuning en aanlevering van kwaliteitsvolle & gebruiksvriendelijke software, maakt Starfisk gebruik van DevOps. De term ‘DevOps’ staat voor een harmonieuze integratie tussen de ontwikkelingen (Dev) enerzijds en de productiebeheer (Ops) anderzijds. DevOps als een geheel ondersteunt de bedrijfsactiviteiten.

Het gaat om de geïntegreerde actie waar de aanbieder en klant, de processen en technologieën met elkaar worden verenigd. Dit met als doel om doorlopend waarde voor elke klant aan te bieden.

Bovenop de gebundelde activiteiten, maakt Starfisk ook gebruik van SaaS-oplossingen waardoor alles wordt beheerd door een provider en de klant zo toegang krijgt tot de specifieke software via een browser of mobiel apparaat.

Dankzij de deskundigheid van het Starfisk team zijn heel wat processen geautomatiseerd waardoor er minder tijd nodig is om te coderen en meer tijd voor platformopbouw op maat.

Beschikbare experten

 1. Back-End Engineer

  Ontwikkelen van serverapplicaties in Java, .NET en Node.js. Beheren van databanken in MySQL en Postgres. Asynchrone communicatie met RabbitMQ en WebSockets.
 2. Front-End Engineer

  Ontwikkelen van webapplicaties en apps in Vue, Angular en React, zowel in JavaScript als TypeScript. Met grondige kennis van (Less/Sass) CSS en frameworks als Tailwind en Bootstrap.
 3. Software Analyst

  Functionele specificaties omzetten in technische taken. Softwarearchitectuur ontwerpen met (UML) schema's. Arbeidsinschattingen maken en haalbaarheid van project analyzeren.
 4. UI / UX Designer

  Ontwerpen van user interfaces met Adobe XD en Figma. Gebruikerservaring optimaliseren van bestaande software. Interactieve prototypes maken ter ondersteuning van de ontwikkelaars en nieuwe investeerders.

Voordelen om met Starfisk samen te werken

 • - Gebruik van SaaS-oplossingen
 • - Hoge ontwikkelingssnelheid
 • - Digitaal maatwerk
 • - Een deskundig team die de volledige front- en back-end ontwikkelt en implementeert
 • - Snelle verbetering van bugs en het online brengen van nieuwe features
Huur onze experten in voor uw software
Kurt Callewaert, Lecturer @ Howest

We kunnen ons onderzoek nu omzetten in praktische oplossingen

—Kurt Callewaert, Lecturer @ Howest
Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met ons cookie- en privacybeleid.