Expertise

Cloudinfrastructuur

Het beheren, onderhouden en optimaliseren van een digitale infrastructuur kan tijdrovend zijn. Met Starfisk versterkt u uw onderneming met vakmensen die van A tot Z de kennis hebben over digitale infrastructuur services. Het Starfisk team kan zowel uw eigen infrastructuur opbouwen alsook beroep doen op zijn eigen Europese partners. Binnen de filosofie van DevOps maken we gebruik van microservices: modules die als bouwblokken werken en voor een gemakkelijk schaalbare architectuur zorgen.

Beschikbare experten

 1. Cloud Architect

  Uitwerken van plan voor opzetten van eigen cloudinfrastructuur. Technische vergelijkingen maken met bestaande SaaS-tools en cloudaanbieders, zowel Europees als internationaal.
 2. DevOps Engineer

  Processen van softwareontwikkelaars optimaliseren met GitLab en Docker. Continuous Integration en Continuous Deployment mogelijk maken om ontwikkelsnelheid te verhogen.
 3. Kubernetes Expert

  Eigen cloudinfrastructuur en CI/CD architectuur opzetten met Kubernetes. Automatisch opschalen van capaciteit naargelang de nood.
 4. Systems Engineer

  Beheren van cloudsystemen met Kubernetes. Monitoren van data met Fluentd, Logstash, Kibana en Grafana. Linux server management op verschillende distro's (Debian, Ubuntu, ...).

Voordelen om met Starfisk samen te werken

 • - Modulaire software waardoor alle functionaliteiten apart worden behandeld
 • - Elke digitale structuur is op maat gemaakt
 • - Gestandaardiseerde toegang tot alle applicatiegegevens
Huur onze experten in voor uw software
Stéphane Lotz, CEO SOC Informatique

Modulaire microservices helpen ons kennis te centraliseren en er geld mee te verdienen

—Stéphane Lotz, CEO SOC Informatique
Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met ons cookie- en privacybeleid.