Expertise

De juiste softwareontwikkelaars en IT experten vinden is geen evidentie. Met het team van Starfisk doet uw onderneming beroep op decennialange ervaring binnen de velden van software, cloud en platformeconomie.

Alle Starfisk teamleden beschikken over de nodige ervaring en een portfolio aan succesvolle projecten. Ze werken met een hoge ontwikkelingssnelheid, ondersteund door ijzersterke DevOps en SaaS-tools. Ze beschikken over een grondige technische kennis, maar hebben ook de nodige soft skills om zowel zelfstandig als in teamverband uw projecten aan te pakken.

Na een eerste kennismaking en planningsfase onderzoeken we uw technische noden. U kiest zelf welke expertise u in huis haalt en voor welke duur. Met de Starfisk FixFlex-formule plant u uw gewenste capaciteit per kwartaal aan een voordelig tarief (Fix). En dankzij het Flex-systeem kan u snel inspelen op veranderde marktsomstandigheden en ten alle tijde capaciteit bijboeken.

Werkwijze

 1. 1

  Kennismaking

  Via een vrijblijvend gesprek brengen we samen de technische vereisten voor uw project in kaart.
 2. 2

  Planning

  U kiest uw gewenste experten en de periode dat ze uw onderneming zullen versterken.
 3. 3

  Fix-tarief

  De capaciteit wordt voor één kwartaal op voorhand ingepland onder een voordelig Fix-tarief. Onze experten gaan van start.
 4. 4

  Flex-tarief

  Indien u bijkomende capaciteit wenst, kan u dit ten alle tijden bekomen via het Flex-tarief. Dit kan ook voor kortere duur.

Beschikbare experten per categorie

Starfisk is geregistreerd als dienstverlener voor de KMO Portefeuille.

De kmo-portefeuille is een maatregel waardoor je – als ondernemer – financiële steun krijgt voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van je onderneming verbeteren. Concreet zijn dat opleidingen en adviesdiensten.

Meer weten? Neem dan contact op!

Huur onze experten in voor uw software
Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met ons cookie- en privacybeleid.