Cases

Starfisk creëert marktvoordeel voor elke onderneming, in elke sector.

Van start-ups tot marktleiders in de bouw, uitvaart of in de muziekindustrie, elke bedrijfstak heeft hun eigen specifieke wensen. Deze sectoren wist Starfisk al te verrassen met digitale oplossingen op maat. Heel wat nationale en internationale klanten gingen de stap aan en genieten van digitale performance en dus een sterkere marktpositie die hun business complementair versterken met de al dan niet bestaande traditionele offline kanalen.

Clarus

Clarus

Pontes, Cipal Schaubroeck, Remmicom en Starfisk lanceren vandaag CLARUS, een innovatief digitaal platform voor gemeenten en uitvaartondernemers om de aangifte van een overlijden online te verwerken. De intercommunale voor crematoriumbeheer en de softwareleveranciers voor Vlaamse gemeenten doen voor de ontwikkeling van dit platform een beroep op de expertise van Starfisk. Zo kan de aangifte in de toekomst digitaal, efficiënt en vlot verlopen. Een enorme tijdsbesparing, niet enkel voor uitvaartondernemers, maar ook voor steden en gemeenten en andere betrokken partijen. Stad Lier bijt de spits af en gaat er als eerste mee aan de slag!

https://clarus.biz
Aginco

Aginco

Agile Incubation Company NV, beter bekend als AGINCO, bouwt krachtige cloud-based platformen die complexe juridische en administratieve procedures met verschillende stakeholders digitaliseren. Starfisk staat met zijn ervaren developers Aginco bij in de ontwikkeling van een nieuw platform.

http://www.aginco.be
SOC Informatique

SOC Informatique

In voortdurende zoektocht naar innovatie ontwikkelt SOC Informatique al 40 jaar software voor de bouwsector. Door onze eigen onderzoeks- en ontwikkelingsdivisie te integreren, worden onze producten voortdurend verbeterd om zo goed mogelijk aan de behoeften van onze gebruikers te voldoen.

https://socinformatique.fr
QuaQua

QuaQua

Dankzij het QuaQua-platform en onze oplossingen was simultaanvertaling van uw online meetings nooit eerder zo eenvoudig. De interfaces voor de gebruikers en de tolken hebben we ontwikkeld in nauw overleg met ervaren tolken en op basis van onze jarenlange ervaring met conferenties. Op die manier garanderen we een intuïtieve en gebruiksvriendelijke ervaring aan zowel de deelnemers als de tolken.

https://quaquameeting.com
Boek een gratis kennismakingsgesprek
Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met ons cookie- en privacybeleid.